PEPOn käynnistämä jalkapallohalli jatkaa myös tulevaisuudessa Visma Areena nimellä. Uusi nimisopimus mahdollistaa toiminnan jatkuvuuden sekä luo pohjaa hallitoiminnan kehittämiselle.

PEPO Areena PY:n kanssa sopimamme Visma Areena -hallin nimisopimus on saanut kolmen vuoden (2018-2020) jatkon. Hallin rakennusvaiheessa 2014 alkanut kumppanuus on ollut merkittävä tuki lähes 100 % käyttöasteella pyörivän hallin toiminnalle.

– On ollut ilo seurata hallin käyttäjämääriä ja käyttöastetta. Hallin merkitys Lappeenrannan jalkapalloyhteisölle on suuri. Näimme Visma Areenan kolme vuotta sitten merkittävänä hankkeena nimenomaan junioreiden harjoitusolojen parantamiseksi. Se on meille edelleen tärkein syy olla mukana, kertoo toimitusjohtajamme Ari-Pekka Salovaara.

Hallin käyttöaste arki-iltoina on 100 % ja talvikauden 2017-2018 viikonloppuina halliin on vahvistettu jo 17 junioriturnausta. Yhteensä halli palvelee yli 1000 käyttäjää vuosittain.

– Hallille on selvästikin ollut tilausta ja olemme erittäin tyytyväisiä, että Visma haluaa olla myös tulevaisuudessa toiminnassa mukana. Visma Areena on tullut kolmen kauden aikana monelle tutuksi ja nimi tulee useasti vastaan monen tyytyväisen käyttäjän sanomana. Se merkitsee meille paljon, kertoo PEPO Areena Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Suninen.

PEPOn tarkoituksena on laajentaa hallin käyttöä myös aivan pienten lasten ja aikuisharrastajien liikuntapaikkana.

– Tavoitteena on luoda liikuntamahdollisuuksia myös lapsille ja aikuisille aktiiviharrastajien lisäksi.
Olemme jo aloittaneet hallissa 3-5 -vuotiaille lapsille Perhefutis -toiminnan sekä aikuisille harrastejalkapallotoiminnan, kertoo Kari Suninen.


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.