Solutions-tapahtumaan kuuluu erottamattomasti tuoteuutuuksia, iloisia tapaamisia ja ideoiden vaihtoa. Tapahtumavieraiden, Visma Solutionsin oma väen ja kumppaneiden yhteiset juttutuokiot ovat yksi odotetuimmista asioista. Päivään kuuluu myös uusia tuoteominaisuuksia, tuotetestausta ja käyttövinkkejä. Solutions’19-tapahtuman tuotealueet ja kumppanipisteet tarjoavat tälle kaikelle hedelmällisen alustan.

Uudistetut ja entistä laajemmat tuotealueet

Tapahtumasta löytyy tänä vuonna viisi eri tuotealuetta, jotka on rakennettu Netvisorin, Visma Severan, ValueFramen, Visma Signin ja Maventan ympärille. Alueita on uudistettu reippaalla otteella. Ne ovat aiempaa laajemmat ja tarjoavat monipuolisemmin katseltavaa ja koettavaa.

– Halusimme rakentaa kattavat tuotealueet sillä ajatuksella, että tapahtumassa on nyt yksi selkeä paikka, josta löytyy kunkin eri tuotteet asiantuntijat, tuotetestaus ja muut sisällöt. Nyt tapahtumavieraiden ei tarvitse kierrellä paikasta toiseen vaan kaikki löytyy yhdestä ja samasta paikasta, tuotealueista vastaava Heidi Kuismin kertoo.

Uutuuksia, testausta ja iloisia kohtaamisia

Tuotealueiden uudistuksen ansiosta vieraat löytävät nyt helpommin sen, mitä hakevat. Toisaalta alueille kannattaa tulla myös kiertelemään ja katselemaan ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Sieltä voi poimia itselleen kiinnostavimmat tuoteuutuudet ja uudet toiminnon, käyttövinkit ja testailla tuotteita yhdessä Visma Solutionsin asiantuntijoiden kanssa.

Tuotealueet ovat oiva paikka vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia Visma Solutionsin väen kanssa. Paikalta löytyy koko päivän ajan tuotekehityksen, asiakaspalvelun ja myynnin edustajia.

– Toinen vaihtoehto on laittaa jo etukäteen tapaamispyyntö verkostoitumissovellus Brellan kautta. Löydät henkilökuntamme myös sieltä, Heidi vinkkaa.

Vahvista verkostoasi kumppanipisteillä

Tuotealueiden lisäksi tapahtumassa on mukana yhdeksän eri alan kumppania. Integraatioiden merkitys on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja aihe on esillä nykyään paljon mediassa kuin myös kaikenkokoisten yritysten arjessa. Toimivista, tarkoin valituista integraatioista on tullut tärkeä ponnahdusalusta yrityksen oman menestyksen rakentamiselle. Solutions ‘19 tapahtumassa tuodaan siksi esille myös ratkaisuja, jotka ovat avainasemassa yrityksen oman menestyksen kasvattamisessa.

Tänä vuonna tapahtumassa olevat kumppanit ovat oman alansa suunnannäyttäjiä, jotka ovat luoneet uudenlaisia, yrityksen arkea helpottavia ratkaisuja käyttäjilleen. Yhdistävä tekijä kaikille on, että tuotteet automatisoivat yrityksen prosesseja pilvipalveluna.

– Yksi tärkeimpiä kriteereitä kumppaneiden valinnassa on ollut se, että kumppani voi tarjota tapahtumavieraille aidosti kiinnostavia ratkaisuja. Tapahtumassa korostuu hienolla tavalla Visma Solutionsin ja ohjelmistokumppaneidemme menestyksekäs yhteistyö, jonka konkreettisia hedelmiä ovat muun muassa helposti käyttöönotettavat sekä lisäarvoa tuovat palvelut, kumppanipisteistä vastaava Teija Marttila taustoittaa.

– Visma Solutions on jo vuosien ajan rakentanut alustaa, jonka varaan voimme yhdessä ohjelmistokumppaneidemme kanssa rakentaa asiakkaistamme oman alansa palveluiden ja liiketoiminta-alueiden menestyjiä. Pyrkimyksenä on jatkossakin tarjota kumppaneillemme heidän tarpeisiin vastaava alusta, jonka varaan he voivat rakentaa menestyvää liiketoimintaa, Teija kertoo.

Solutions’19-tapahtuma järjestetään 16.5.2019 Messukeskus Siivessä. Se tuo yhteen 1 000 Visma Solutionsin asiakasta, kumppania ja muuta kutsuvierasta. Tutustu tuotealueisiin ja kumppanipisteisiin osoiteessa www.vismasolutions.com/solutions19


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.