Visma Solutionsin jokavuotiset asiakaspäivät ovat Virpi Laineelle varsin tuttu tapahtuma niin tapahtumavieraan, kouluttajan kuin järjestäjän näkökulmista. Virpi on nähnyt, miten tapahtuma on vuosien myötä kasvanut pienestä auditoriotilaisuudesta aina nykyiseen mittaansa. Tänä vuonna hän on ollut rakentamassa mielenkiintoista kokonaisuutta Solutions19-koulutuspoluille.

Uutta ja tuoretta näkökulmaa

Koulutuspolkujen sisällöt mietitään aina huolella ja niiden rakentumiseen vaikuttaa useita eri tekijöitä. Tärkeimpänä tarvoitteena voi tarjota tapahtumavieraille aidosti uutta ja tuoretta näkökulmaa.

– Tapahtumavieraiden osaamisen taso on kova ja toisaalta he voivat kartuttaa omaa osaamistaan entistä helpommin verkkokoulutusten avulla. Tämä takia olemme tietoisesti tuoneet tuotekouluksen ohelle myös laajempaa näkökulmaa, joka auttaa liiketoiminnan kehittämisessä: miten yritykset tai vaikka tilitoimistot voivat ohjata ja parantaa omaa liiketoimintaansa tai mitä integraatiot voivat tarjota ihan meille jokaiselle, Virpi Laine kertoo.

Viisi selkeää polkua

Tälle kertaa tapahtuman koulutuspolut jakautuvat viiteen eri suuntaan Tilitoimistojen, Palkanlaskennan, ValueFramen, Visma Severan ja Netvisor ja integraatiot -poluille.

– Olemme kuunnelleet aiempien vuosien palautetta siitä, että koulutuspoluista toivotaan selkeämpiä kokonaisuuksia, joista on helppo valita itselleen se sopivin. Koulutuspoluissa näkyy myös tämän vuoden teema, joka on Alusta menestykselle.

Netvisor ja integraatiot -koulutuspolku tarkastelee integraatioita hyvin käytännönläheisellä otteella ja valottaa niiden mahdollisuuksia konkreettisten esimerkkien avulla. Tilitoimiston koulutuspolulla Netvisor nähdään taas tilitoimiston liiketoiminnan alustana, joka mahdollistaa toimivat palvelumallit ja automaation hyödyntämisen. Palkanlaskennan näkökulmasta ohjelmisto on tekemisen alusta, jonka päälle palkanlaskijat voivat rakentaa oman työnsä ja hyödyntää siinä esimerkiksi automaatiota.

Odotukset korkealla

Jokainen Solutions-tapahtuma on oma kokonaisuutensa. Virpi on ollut mukana jo monena vuotena, mutta mitä hän odottaa päivältä eniten?

– Itse odotan erityisesti verkostoitumista vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa, Virpi sanoo ja jatkaa -Toivon, että tapahtumavieraat saapuvat koulutuspoluillemme avoimin mielin ja saavat kotiinviemisiksi eväitä omaan työhönsä niin, että maanantait olisivat jatkossa taas entistäkin mukavampia.

Solutions’19-tapahtuma järjestetään 16.5.2019 Messukeskus Siivessä. Se kokoaa yhteen 1000 Visma Solutionsin asiakasta, kumppania ja muuta kutsuvierasta. Ilmoittaudu mukaan www.vismasolutions.com/solutions19


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.