Remedy Entertainment on yksi Suomen vanhimmista ja menestyneimmistä peliyhtiöistä. Max Payne, Alan Wake ja Quantum Break ovat taatusti tuttuja jokaiselle, joka on joskus pelannut tietokonepelejä. Vuoden 2017 kesällä Remedy Entertainment Oy listautui Helsingin pörssiin, tavoitteenaan kasvaa ja kehittää samanaikaisesti useampia markkinoilla erottuvia pelejä.

Remedy on käyttänyt Netvisor taloushallinto-ohjelmaa kuutisen vuotta. Financial controller Niko Starkin mukaan pörssiin listautuminen ei ole vaikuttanut heidän Netvisorin käyttöönsä, vaan edelleen kaikki tarpeelliset kirjanpidolliset velvoitteet voidaan hoitaa Netvisorissa.

Vaikka Netvisor on taloushallinto-ohjelma, käytetään sitä Starkin mukaan Remedyssä jopa osana toiminnanohjausta. Sen avulla seurataan hyvin tarkasti muun muassa, miten eri projektien kulut kehittyvät. Sen lisäksi Netvisorissa hoidetaan yrityksen kirjanpito, osto- ja myyntireskontra sekä palkanlaskenta.

Remedyn rutiinikirjanpidon hoitaa tilitoimisto Azets Insight, mutta Stark käyttää Netvisoria myös itse päivittäin yrityksen talouslukujen tarkkailuun, raportointiin ja talouden analysointiin. Hänelle on tärkeää tietää yrityksen taloudellinen tilanne ajantasaisesti.

Niko Starkin mielestä Netvisor on helppokäyttöinen ja nopeasti opittavissa. Oppimista helpottaa se, että järjestelmä on toimintaperiaatteeltaan hyvin samanlainen kuin monet muutkin selainpohjaiset järjestelmät.

Remedy Entertainmentilla on runsaat sata työntekijää ja yrityksen liikevaihto oli vuoden 2017 lopussa runsaat 17 miljoonaa euroa. Niko Starkin mielestä Netvisor toimii erinomaisesti juuri tämän kokoisessa yrityksessä.

– Joihinkin jättimäisiin järjestelmiin verrattuna Netvisor on suhteellisen yksinkertainen kokonaisuus. Sieltä saa hyvin nopeasti ulos sen tiedon, mitä kulloinkin tarvitsee, koska osaa järjestelmässä olevista raporteista voi muokata juuri omiin tarpeisiinsa soveltuviksi.

Remedy Entertainment tekee paljon kauppaa ulkomaille. Netvisorilla laskutus onnistuu erinomaisesti myös muihin maihin ja valuuttoihin. Järjestelmässä on peruslaskupohja, jota voi muokata kunkin maan vaatimusten mukaiseksi. Pohjia voi muokata jopa asiakaskohtaisiin tarpeisiin.


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.