Netvisoriin on nyt entistäkin helpompi liittää laajennoksia ja lisäpalveluita. Netvisor Store on Netvisorin uusi sovelluskauppa, jonka kautta otat helposti käyttöön esimerkiksi perintäpalvelun tai budjetointityökalun. Storessa olevat lisäpalvelut on valmiiksi integroitu Netvisoriin niin, että käyttöönotto on mahdollisimman helppoa.

Netvisor Store löytyy Netvisor-palvelun ylävalikosta ja sen kautta pystyt ottamaan käyttöön uusia palveluita yksinkertaisesti muutamalla klikkauksella. Storen avulla rakennat taloushallinnostasi entistäkin automaattisemman.

Netvisor Storessa on tällä hetkellä tarjolla muutamia lisäpalveluita, mutta tarjonta laajenee koko ajan. Tässä tällä hetkellä tarjolla olevat palvelut:

OP Laskulaina
OP Laskulainalla voit käyttää myyntilaskusaatavat ostolaskujen ja palkkojen maksuun nopeasti ja helposti.

Visma Duetto – huomautus- ja perintäpalvelu
Visman perintä- ja huomautuspalvelut ovat helposti käytettävissäsi suoraan Netvisorista. Voit käyttää palvelua oman tarpeesi mukaan, ilman sitovaa vuosimaksua.

Eazybreak
Eazybreak on se helpoin tie työsuhde-etuihin. Eazybreakillä hoidat työntekijöillesi lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut mobiilisti säästäen samalla aikaa ja rahaa. Netvisor-integraatio automatisoi edun käyttäjien hallinnoimisen ja omavastuiden vähentämisen palkkalaskelmilla.

eShip
Smarttimme eShip -palvelulla saat sähköisen yhteyden Unifaun-palveluun ja kuljetusliikkeisiin. Voit toimittaa toimitusta koskevat tiedot, kuten kuljetusasiakirjat sähköisesti kuljetusliikkeeille ja saat vastaavasti lähetysten pakettikortit ja seurantanumeron yhteen paikkaan, johon sinulla on suora pääsy Netvisorista.

Financial Overview
Visma Financial Overview on helppokäyttöinen työkalu budjetointiin ja raportointiin. Sen havainnolliset kaaviot ja taulukot piirtävät selkeän kokonaiskuvan yrityksen taloudesta ja sen kehityksestä. Budjetointityökalun avulla teet vuosibudjetit ja kuukausittaiset budjetit, myös tilikohtaisesti ja kustannuspaikoittain. Financial Overview:n kommentointimahdollisuuden ansiosta voit keskustella muiden käyttäjien kanssa suoraan ohjelman sisällä.


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.