Haluatko tietää, millaista on työskennellä Visma Solutionsilla? Life in Solutions -blogisarjassa kerromme kesätrainee-kokemuksista ja työskentelystä eri tiimeissä. Rekrytoimme kesälle 2018 Lappeenrannan ja Helsingin toimistoille yhteensä 13 uutta traineeta.

Harjoittelu Visma Solutionsilla tarjoaa uusia kokemuksia, oppimista ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisten avustamana. Koska työntekijämme ovat meille tärkeitä, kysyimme harjoittelijoiltamme, miltä työskentely yrityksessä on tuntunut. Kesän aikana ilmestynyt Life in Solutions -blogisarja tarjoaa tarinoita eri tiimien harjoittelijoiden kokemuksista ja tuo yrityksemme henkilökuntaa näkyvämmäksi. Tavoitteena on antaa harjoittelijoille mahdollisuus päästä kertomaan omin sanoin onnistumiskokemuksistaan ja työtehtävistään sekä tuoda samalla esille Visma Solutionsin monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Kesän harjoittelijoiden lisäksi mukana haastatellaan myös pidempiaikaisia traineita sekä vakituisiksi palkattuja viime kesän harjoittelijoita.

Harjoittelijoidemme kokemukset trainee-jaksoista ovat olleet erittäin positiivisia. Kiitosta saivat erityisesti avoin yrityskulttuuri, haastavat työtehtävät sekä kannustava ilmapiiri. Viime keväänä rekrytoimme Lappeenrannan ja Helsingin toimistoille asiakaspalvelun, myynnin, tuotekehityksen, talouden ja markkinoinnin tiimeihin yhteensä 13 uutta traineeta. Aikaisempiin vuosiin verrattuna harjoittelijoita palkattiin määrällisesti enemmän ja uusiin tehtäviin. Sekä taloustiimi että Severan tuotekehitystiimi saivat nyt ensimmäistä kertaa omat kesätraineensa.

– Päätös harjoittelijamäärän kasvattamisesta johtui paitsi yrityksen kasvaneesta tarpeesta, myös hakijoiden kovasta tasosta. Meille haki kesätraineiksi eri tehtäviin yhteensä yli 300 tulevaa ammattilaista. Olimme todella iloisia nähdessämme Visma Solutionsin kiinnostavan näin laajasti, HR Specialist Henna Savola kertoo.

Tutustu Life in Solutions -sarjaan blogissamme.


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.