Accountorin ja Netvisorin kumppanuus kasvaa. Taloushallinnon palveluita tarjoava Accountor saavutti jo ensimmäisen Netvisor-kumppanuusvuotensa aikana Premium+ -kumppanuustason. Netvisorin kumppanuustasot kertovat kumppanuuden laajuudesta ja osaamistasosta. Premium+ on korkein kumppanuustaso.

Accountorin maajohtaja Petteri Heikinheimo, Netvisorin tuotejohtaja Jarkko Iitiä ja Accountorin myyntijohtaja Tom Spaak

Accountorin maajohtaja Petteri Heikinheimo, Netvisorin tuotejohtaja Jarkko Iitiä ja Accountorin myyntijohtaja Tom Spaak

Accountorin nousu kumppanuustasoissa osoittaa Netvisorin vahvan merkityksen toimialalla. Yritykset haluavat nykyään käyttöönsä monipuolisen taloushallinnon ohjelmiston. Netvisor tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden parhaan skaalautuvuuden sekä monipuolisimman automaation ja liitettävyyden muihin ohjelmistoihin.

– Netvisorin automaation avulla tilitoimiston oma palvelutuotannon tehokkuus voidaan viedä todella pitkälle. On hienoa, että alan suurimmat toimijat, kuten Accountor, haluaa tehdä kanssamme yhteistyötä automaation hyödyntämisen saralla. Se on merkittävät kilpailuetu tällä toimialalla, sanoo Netvisorin tilitoimistoliiketoiminnan tuotepäällikkö Sirpa Turunen.

Accountorin Netvisor-liiketoiminta on kasvanut erityisesti yritysostojen kautta. He ovat hankkineet viime vuosina useita pitkälle automatisoituja ja voimakkaasti kasvavia tilitoimistoja, jotka ovat keskittäneet toimintaansa Netvisoriin.

– Yhteistyömme Netvisorin kanssa on ollut kaikin puolin todella sujuvaa. Tiiviin kumppanuuden myötä olemme ratkoneet asiakkaidemme taloushallinnon haasteita entistäkin paremmin, Accountorin myyntijohtaja Tom Spaak iloitsee.

Asiakkaille parasta palvelua

Accountor ja Netvisor haluavat molemmat tarjota alan parasta palvelua ja asiakaskokemusta. Netvisor on sekä yritysten että tilitoimistojen keskuudessa nähty luotettavaksi yhteistyökumppaniksi, koska se on voimakkaasti kasvava alan markkinajohtaja, joka tarjoaa tällä hetkellä Suomen monipuolisimman kokonaisuuden taloushallintoon.

– Olen iloinen voidessamme tarjota suomalaisille yrityksille heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevat taloushallintopalvelut ja -ohjelmistot. Korkean automaatioasteemme ansiosta kirjanpitäjiemme aikaa vapautuu konsultoivaan asiakaspalvelutyöhön. Netvisor tukee tätä osaltaan erinomaisten integraatioiden avulla, Accountorin maajohtaja Petteri Heikinheimo kertoo.

– Meidän mielestä on hienoa, että alan johtavat taloushallinnon palveluiden tuottajat näkevät Netvisorin tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet. Netvisorin avulla he voivat tarjota asiakkailleen entistä laajempaa palvelua, sanoo Netvisorin tuotejohtaja Jarkko Iitiä.

Monipuolisuuden lisäksi Netvisorin selkeä vahvuus on tilitoimistokumppanuuksien hoito. Jokaisella tilitoimistolla on oma kumppanivastaava, joka tekee tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan. Kumppanivastaavat sparraavat asiakkuuksissa, kouluttavat ohjelmiston käytössä, jakavat dataa, jonka avulla tilitoimisto voi kehittää toimintaansa ja hyödyntää ohjelmistoa tehokkaammin sekä auttavat ohjelmiston myyntityössä.

Tuemme tilitoimistoja uusasiakashankinnassa mm. tarjoamalla monipuolista myynnin tukea. Lisäksi autamme pitämään olemassa olevat asiakkaat, kun he voivat tarjota laajemman ohjelmistotarjonnan nykyasiakkailleen, sanoo kumppanivastaava Anna Mustakallio.


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.