Ajankohtaista

Anne Välimaa uutiset

Visma Solutions toimii kasvualustana huippujohtajille

Visma Solutionsin johdosta on viime vuosina ollut nopea urapolku kansainvälisiin tehtäviin. Uusia talentteja on kuitenkin löytynyt hyvin Visman sisältä. Uutena asiakaspalvelujohtajana aloittaa syyskuussa Anne Välimaa. Jarkko Iitiä on valittu Netvisorin tuotejohtajaksi ja Visma Solutionsin kaikkien tuotteiden tuotejohtajana aloittaa Janne Lyytikäinen.

Solutions'21 tapahtuma tulee taas. uutiset

Solutions’21 on uudenlainen virtuaalitapahtuma

Visma Solutionsin asiakaspäivä järjestetään tänä vuonna virtuaalisena ja interaktiivisena tapahtumana. Virtuaalisella “messualueella” voi mm. keskustella tuoteasiantuntijoiden kanssa ja koulutuspolkujen tarjonnasta voi valita kirsikat päältä.

uutiset

Visma Academy käynnistyy taas – uusia ohjelmistokehittäjiä koulutetaan Helsinkiin, Lahteen ja Lappeenrantaan

Visma-yhtiöt kasvavat vauhdilla, mikä tarkoittaa jatkuvaa tarvetta rekrytoida ohjelmistokehittäjiä. Alalla on kuitenkin kova puute osaajista, joten tähän vastataan kouluttamalla heitä lisää itse. Visma Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ja työllistää uusia tulevaisuuden ohjelmistokehittäjiä Visma Consultingin ja Visma Solutionsin tehtäviin.

uutiset

Kunniamaininta Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa Visma Solutionsille

Visma Solutions sai Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa kunniamaininnan: Teoriasta tekoihin – unelmien kesäduuni. Kunniamaininta myönnetään työnantajalle, joka on onnistunut tarjoamaan merkityksellistä työtä korkeakouluopiskelijoille kesän aikana. Suomen parhaat kesätyöpaikat -listauksessa Visma Solutions sijoittui viidenneksi.

uutiset

Rekrytointivastaava Inkan #Seurasydän-terveiset Malmöstä

Rekrytointivastaamme Inka Lampinen pelaa salibandya ruotsalaisessa Malmö FBC:ssa. Samalla hän jatkoi etätöitä uudessa kotimaassa. “Urani aikana olen tavannut mahtavia ihmisiä kaikissa edustamissani seuroissa ja saanut useita ystäviä. Jokainen seura jossa olen pelannut on tuntunut yhdeltä perheeltä lisää. ” Lue Inkan kuulumiset Ruotsista.

uutiset

Olemme varautuneet koronavirukseen

Visma suhtautuu koronavirukseen erittäin vakavasti. Teemme yrityksenä kaikkemme suojataksemme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme. Seuraamme tiiviisti tapahtumien kulkua ja noudatamme viranomaisten suosituksia.

Nyt käynnissä oleva poikkeustilanne ei aiheuta muutoksia asiakaspalvelun aukioloaikoihin tai saatavuuteen. Lisäksi olemme varautuneet ja käyneet läpi kaikkien tuotteidemme osalta vastuut ja keinot jatkuvuuden varmistamiseksi.

uutiset

Uusi sivutoimipiste LUT-yliopiston kampukselle

Aloitamme Suomen ensimmäisen Campus Partner -yhteistyön Suomen Yliopistokiinteistöjen kanssa avaamalla sivutoimipisteen, tuttavallisesti Visma Solutions Workspacen LUT-yliopiston kampukselle Lappeenrantaan. Uusi toimintamalli tuo opiskelun ja yritysmaailman tiiviisti yhteen ja antaa kanavan rekrytoida alan nuoria osaajia.

Kesäkerho uutiset

Visman oma kesäkerho lapsille

Järjestämme kesäkuussa ohjatun kesäkerhon työntekijöiden lapsille. Näin työntekijän ei tarvitse miettiä, miten pienet koululaiset pärjäävät koko päivän kotona tai sovitella hoitokuvioita viikkokaupalla. Me haluamme mahdollistaa työntekijöille rentouttavan loman ja yhteisen ajan puolison kanssa.

Kassavirran hallinta on helppoa OP Laskulainan avulla. uutiset

Pientä kassavirran hallintaa

OP Laskulaina on Netvisor Storesta käyttöönotettava riskitön luotto yrityksille. Sen avulla yritys voi tulouttaa saatavat aikaisemmin ja käyttää varat nopeammin uusiin projekteihin. OP Laskulaina on mukana Solutions´19 -tapahtumassa.

Harri Koponen LUT-yliopiston Professor of Practice uutiset

Visman Harri Koposesta LUT-yliopiston Professor of Practice

Yhteiskuntasuhdevastaavamme Harri Koponen on nimetty LUT-yliopiston Professor of Practiceksi 1.10.2018 alkaen. Tuotantotalouteen painottuvassa osa-aikaisessa tehtävässään Koponen luo yliopiston ja yritysten välille suhteita. Digitalisaation asiantuntijana hän myös edistää siihen liittyvää tutkimusta ja koulutusta.

uutiset

Remedy Entertainment käyttää Netvisoria

Remedy Entertainment on yksi Suomen vanhimmista ja menestyneimmistä peliyhtiöistä ja luottanut Netvisor taloushallinto-ohjelmaan jo kuutisen vuotta. Pörssiin listautuminen ei ole vaikuttanut heidän Netvisorin käyttöönsä, vaan edelleen kaikki tarpeelliset kirjanpidolliset velvoitteet voidaan hoitaa Netvisorissa.

Businesspöytä yrittäjän oma podcast uutiset

Yrittäjille oma podcast

Visma Solutions aloitti podcastin tuottamisen tarjotakseen kiireisille ja liikkuville yrittäjille helposti kulutettavaa tietoa yrityksensä kehittämiseksi. Vastaavia, suoraan yrittäjille ja yritysten toiminnan kehittämiseen suunnattuja podcasteja ei Suomesta vielä löydy.