Ajankohtaista

uutiset

Uusi sivutoimipiste LUT-yliopiston kampukselle

Aloitamme Suomen ensimmäisen Campus Partner -yhteistyön Suomen Yliopistokiinteistöjen kanssa avaamalla sivutoimipisteen, tuttavallisesti Visma Solutions Workspacen LUT-yliopiston kampukselle Lappeenrantaan. Uusi toimintamalli tuo opiskelun ja yritysmaailman tiiviisti yhteen ja antaa kanavan rekrytoida alan nuoria osaajia.

Kesäkerho uutiset

Visman oma kesäkerho lapsille

Järjestämme kesäkuussa ohjatun kesäkerhon työntekijöiden lapsille. Näin työntekijän ei tarvitse miettiä, miten pienet koululaiset pärjäävät koko päivän kotona tai sovitella hoitokuvioita viikkokaupalla. Me haluamme mahdollistaa työntekijöille rentouttavan loman ja yhteisen ajan puolison kanssa.

Kassavirran hallinta on helppoa OP Laskulainan avulla. uutiset

Pientä kassavirran hallintaa

OP Laskulaina on Netvisor Storesta käyttöönotettava riskitön luotto yrityksille. Sen avulla yritys voi tulouttaa saatavat aikaisemmin ja käyttää varat nopeammin uusiin projekteihin. OP Laskulaina on mukana Solutions´19 -tapahtumassa.

Harri Koponen LUT-yliopiston Professor of Practice uutiset

Visman Harri Koposesta LUT-yliopiston Professor of Practice

Yhteiskuntasuhdevastaavamme Harri Koponen on nimetty LUT-yliopiston Professor of Practiceksi 1.10.2018 alkaen. Tuotantotalouteen painottuvassa osa-aikaisessa tehtävässään Koponen luo yliopiston ja yritysten välille suhteita. Digitalisaation asiantuntijana hän myös edistää siihen liittyvää tutkimusta ja koulutusta.

uutiset

Remedy Entertainment käyttää Netvisoria

Remedy Entertainment on yksi Suomen vanhimmista ja menestyneimmistä peliyhtiöistä ja luottanut Netvisor taloushallinto-ohjelmaan jo kuutisen vuotta. Pörssiin listautuminen ei ole vaikuttanut heidän Netvisorin käyttöönsä, vaan edelleen kaikki tarpeelliset kirjanpidolliset velvoitteet voidaan hoitaa Netvisorissa.

Businesspöytä yrittäjän oma podcast uutiset

Yrittäjille oma podcast

Visma Solutions aloitti podcastin tuottamisen tarjotakseen kiireisille ja liikkuville yrittäjille helposti kulutettavaa tietoa yrityksensä kehittämiseksi. Vastaavia, suoraan yrittäjille ja yritysten toiminnan kehittämiseen suunnattuja podcasteja ei Suomesta vielä löydy.