Ajankohtaista

uutiset

Yrittäjyys ratkaisee monia yksilöurheilijan taloushaasteita – Netvisor mukana tukemassa nuoria urheilijayrittäjiä

Netvisor taloushallinto-ohjelmisto on mukana Sport Fund -yhteistyössä tukemassa nuorten urheilijoiden uran alkuvaihetta. Sport Fund Management Oy on pääomasijoitusrahasto, jonka tavoitteena on tukea kotimaisten yksilöurheilijoiden urheilu-uria. Yksilöurheilija on verotuksellisesti, taloudellisesti ja sosiaaliturvan näkökulmasta eriarvoisessa asemassa joukkueurheilijoihin verrattuna. Netvisor on mukana Sport Fundissa yhteistyökumppanina, joka tarjoaa uusille yrittäjille taloushallinto-ohjelmiston käyttöön ilman kuukausimaksuja.

Accountorin maajohtaja Petteri Heikinheimo, Netvisorin tuotejohtaja Jarkko Iitiä ja Accountorin myyntijohtajaTom Spaak uutiset

Accountor nousi Netvisorin Premium+ -kumppaniksi

Accountorin nousu kumppanuustasoissa osoittaa Netvisorin vahvan merkityksen toimialalla. Yritykset haluavat nykyään käyttöönsä monipuolisen taloushallinnon ohjelmiston. Netvisor tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden parhaan skaalautuvuuden sekä monipuolisimman automaation ja liitettävyyden muihin ohjelmistoihin.

Lego building at Tripla office uutiset

Friends and Family Day in Visma Solutions

We have invited all our employees’ friends and family to our offices in Helsinki and Lappeenranta on national Bring your child to work -day. We value diversity, equality and inclusion, and that’s why we want to invite children, friends, spouses and parents alike to meet our people, introduce our office spaces and show what we do and how our daily work life looks like.

Prepairing for power outages uutiset

Is your organization prepared for the upcoming winter?

When an organization uses some time for preparing for emergencies and makes sure that their employees know how to act in those situations, it will enable the businesses to have minimal effects from the disturbances. In this blog Visma Solutions’s Information Security and Data Privacy Director Riku Tarkiainen gives tips for prepairing for possible power outages.

uutiset

Vuoden Netvisor-tilitoimistokumppanit 2021 palkittiin

Netvisor palkitsi jälleen Vuoden tilitoimistokumppaneita asiakastapahtumassa Messukeskuksen Siivessä. 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi menestyneiden tilitoimistojen lisäksi kunnianosoituksia jaettiin pisimpään Netvisorin parissa työskennelleille taloushallinnon ammattilaisille.

uutiset

Kyberturvallisuus ja häiriötilanteisiin varautuminen

Kyberturvallisuus, palvelunestohyökkäykset ja verkkoyhteyksien häiriöt huolestuttavat niin yksityishenkilöitä kuin yritysten johtoa. Visma Solutionsilla tietoturvan parissa työskentelevä Riku Tarkiainen kertoo, miten varautua kyberhyökkäyksiin ja häiriötilanteisiin sekä miten jokainen voi edistää omaa kyberturvallisuuttaan.

uutiset

Visma Solutionsin ratkaisut sujuvoittavat HJK:n arkea

HJK eli Helsingin Jalkapalloklubi on helsinkiläinen jalkapalloseura ja yksi Suomen tunnetuimmista jalkapallobrändeistä. Seuran toiminnassa on mukana lukuisia erilaisia yhteistyökumppaneita, jotka ovat omalta osaltaan mahdollistamassa HJK:n joukkuetoiminnan aina edustusjoukkueista junioreihin. Visma Solutionsin tarjoamien ratkaisujen avulla HJK haluaa tehdä arjesta mahdollisimman sujuvaa paitsi itselleen, niin myös yhteistyökumppaneilleen.

uutiset

Visma Netvisorin kumppaniverkosto laajenee – Accountor Netvisorin Premium-kumppaniksi

Accountor on lisännyt kyvykkyytään tarjota taloushallinnon palveluita Netvisorilla ja on kasvanut kuluneen vuoden aikana Netvisor Premium -partneriksi. Accountor ja Visma Solutions Oy ovat sopineet Premium-tason tilitoimistokumppanuudesta. Yhteistyön myötä Accountor Services Oy tarjoaa talouspalveluasiakkailleen myös Netvisor-ohjelmistoa. Jo yli 30 000:n yrityksen ja organisaation käytössä oleva Netvisor on näin saatavilla yhä useamman yrityksen talouden hallintaan. Tuomas Muurikainen … Enemmän

Anne Välimaa uutiset

Visma Solutions toimii kasvualustana huippujohtajille

Visma Solutionsin johdosta on viime vuosina ollut nopea urapolku kansainvälisiin tehtäviin. Uusia talentteja on kuitenkin löytynyt hyvin Visman sisältä. Uutena asiakaspalvelujohtajana aloittaa syyskuussa Anne Välimaa. Jarkko Iitiä on valittu Netvisorin tuotejohtajaksi ja Visma Solutionsin kaikkien tuotteiden tuotejohtajana aloittaa Janne Lyytikäinen.

Solutions'21 tapahtuma tulee taas. uutiset

Solutions’21 on uudenlainen virtuaalitapahtuma

Visma Solutionsin asiakaspäivä järjestetään tänä vuonna virtuaalisena ja interaktiivisena tapahtumana. Virtuaalisella “messualueella” voi mm. keskustella tuoteasiantuntijoiden kanssa ja koulutuspolkujen tarjonnasta voi valita kirsikat päältä.

uutiset

Visma Academy käynnistyy taas – uusia ohjelmistokehittäjiä koulutetaan Helsinkiin, Lahteen ja Lappeenrantaan

Visma-yhtiöt kasvavat vauhdilla, mikä tarkoittaa jatkuvaa tarvetta rekrytoida ohjelmistokehittäjiä. Alalla on kuitenkin kova puute osaajista, joten tähän vastataan kouluttamalla heitä lisää itse. Visma Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ja työllistää uusia tulevaisuuden ohjelmistokehittäjiä Visma Consultingin ja Visma Solutionsin tehtäviin.

uutiset

Kunniamaininta Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa Visma Solutionsille

Visma Solutions sai Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa kunniamaininnan: Teoriasta tekoihin – unelmien kesäduuni. Kunniamaininta myönnetään työnantajalle, joka on onnistunut tarjoamaan merkityksellistä työtä korkeakouluopiskelijoille kesän aikana. Suomen parhaat kesätyöpaikat -listauksessa Visma Solutions sijoittui viidenneksi.

uutiset

Rekrytointivastaava Inkan #Seurasydän-terveiset Malmöstä

Rekrytointivastaamme Inka Lampinen pelaa salibandya ruotsalaisessa Malmö FBC:ssa. Samalla hän jatkoi etätöitä uudessa kotimaassa. “Urani aikana olen tavannut mahtavia ihmisiä kaikissa edustamissani seuroissa ja saanut useita ystäviä. Jokainen seura jossa olen pelannut on tuntunut yhdeltä perheeltä lisää. ” Lue Inkan kuulumiset Ruotsista.

uutiset

Olemme varautuneet koronavirukseen

Visma suhtautuu koronavirukseen erittäin vakavasti. Teemme yrityksenä kaikkemme suojataksemme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme. Seuraamme tiiviisti tapahtumien kulkua ja noudatamme viranomaisten suosituksia.

Nyt käynnissä oleva poikkeustilanne ei aiheuta muutoksia asiakaspalvelun aukioloaikoihin tai saatavuuteen. Lisäksi olemme varautuneet ja käyneet läpi kaikkien tuotteidemme osalta vastuut ja keinot jatkuvuuden varmistamiseksi.

uutiset

Uusi sivutoimipiste LUT-yliopiston kampukselle

Aloitamme Suomen ensimmäisen Campus Partner -yhteistyön Suomen Yliopistokiinteistöjen kanssa avaamalla sivutoimipisteen, tuttavallisesti Visma Solutions Workspacen LUT-yliopiston kampukselle Lappeenrantaan. Uusi toimintamalli tuo opiskelun ja yritysmaailman tiiviisti yhteen ja antaa kanavan rekrytoida alan nuoria osaajia.

Kesäkerho uutiset

Visman oma kesäkerho lapsille

Järjestämme kesäkuussa ohjatun kesäkerhon työntekijöiden lapsille. Näin työntekijän ei tarvitse miettiä, miten pienet koululaiset pärjäävät koko päivän kotona tai sovitella hoitokuvioita viikkokaupalla. Me haluamme mahdollistaa työntekijöille rentouttavan loman ja yhteisen ajan puolison kanssa.

Kassavirran hallinta on helppoa OP Laskulainan avulla. uutiset

Pientä kassavirran hallintaa

OP Laskulaina on Netvisor Storesta käyttöönotettava riskitön luotto yrityksille. Sen avulla yritys voi tulouttaa saatavat aikaisemmin ja käyttää varat nopeammin uusiin projekteihin. OP Laskulaina on mukana Solutions´19 -tapahtumassa.

Harri Koponen LUT-yliopiston Professor of Practice uutiset

Visman Harri Koposesta LUT-yliopiston Professor of Practice

Yhteiskuntasuhdevastaavamme Harri Koponen on nimetty LUT-yliopiston Professor of Practiceksi 1.10.2018 alkaen. Tuotantotalouteen painottuvassa osa-aikaisessa tehtävässään Koponen luo yliopiston ja yritysten välille suhteita. Digitalisaation asiantuntijana hän myös edistää siihen liittyvää tutkimusta ja koulutusta.

uutiset

Remedy Entertainment käyttää Netvisoria

Remedy Entertainment on yksi Suomen vanhimmista ja menestyneimmistä peliyhtiöistä ja luottanut Netvisor taloushallinto-ohjelmaan jo kuutisen vuotta. Pörssiin listautuminen ei ole vaikuttanut heidän Netvisorin käyttöönsä, vaan edelleen kaikki tarpeelliset kirjanpidolliset velvoitteet voidaan hoitaa Netvisorissa.

Businesspöytä yrittäjän oma podcast uutiset

Yrittäjille oma podcast

Visma Solutions aloitti podcastin tuottamisen tarjotakseen kiireisille ja liikkuville yrittäjille helposti kulutettavaa tietoa yrityksensä kehittämiseksi. Vastaavia, suoraan yrittäjille ja yritysten toiminnan kehittämiseen suunnattuja podcasteja ei Suomesta vielä löydy.